Despre noi

Calitate

Livram cele mai calitative produse

Eficienta

Produsele noastre sunt livrate in cel mai scurt timp

Support 24/7

Suntem dedicati clientilor nostri

Producţia de bază a societăţii noastre o constituie fabricarea unei bogate game de ciorapi (pentru baby, copii, femei şi bărbaţi), dresuri şi colanţi (pentru copii şi femei), jambieri pentru bărbaţi şi femei, ciorapi de lux, t-tongi (ciorapi pentru şlapi).

Articolele sunt realizate din diferite materii prime textile: fire din bumbac şi tip bumbac, din lână şi tip lână, lycra, fire poliamidice şi poliesterice, fire acrilice.

În procesul de tricotare se utilizează atât fire crude cât şi fire vopsite.

Ciorapii pot fi trataţi cu substanţe antibacteriene, antimicrobiene sau microcapsule emoliente parfumate, cu ajutorul utilajelor aflate în dotare.

 


masini de tricotatProducţia se realizează pe maşini de tricotat un cilindru şi doi cilindrii, fineţe 6, 9, 14, 18E, LONATI, SANGIACOMO, COLOSIO utilizând la maxim posibilităţile tehnologice ale utilajelor.

Astfel se pot realiza diferite contexturi: glat, buclă, patent de diferite rapoarte, desene de culoare, ringhele de diferite culori, desene de legatură (lincs cu desene), desene combinate(jacquard). Capacitatea de producţie actuală este de aproximativ 10.000.000 perechi de ciorapi/an.

 


masini de incheiatSocietatea are în dotare maşini de încheiat rosso, kett şi detextomat, maşini de bazonat dresuri (aproximativ 1000 de perechi pe zi), maşini pentru introdus elastic, laminetă, de aplicat ştrasuri şi masini de brodat Barudan.

masini de brodatmasini de cusut

 


masini de formatFormarea se realizează pe maşini de format electrice sau cu abur, o parte din ele fiind dotate cu robot de scoatere a ciorapilor.

 


În sectorul Finisat dispunem de maşini de ciucurit cu alimentare automată a etichetelor, masini de swiftat, maşini de imprimat stickere, dispozitive de aplicat decalco şi introdus hârtie de mătase în interiorul ciorapului, maşină de balotat automată, dispozitiv de lipit pungi.

 


Lansarea şi urmarirea productiei se face automat, pe bază de coduri de bare şi scanare între faze tehnologice.