Termeni si conditii

Elca S.A. Campina garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Elca S.A. Campina pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al utilizatorului. Furnizarea datelor personale catre Elca S.A. Campina nu implica obligativitate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date prin alegerea optiunii dezabonare prin accesarea link-ului disponibil in site.

 

Elca S.A. Campina se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu prevederile legale in vigoare. Datele vor fi stocate in baza de date a Elca S.A. Campina  pentru o perioada de maximum 12 luni de la efectuarea ultimei comenzi.

Din cauza modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul viadellaspiga.ro sunt transmise pe cale electronica, Elca S.A. Campina nu poate fi facuta raspunzatoare in niciun fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare.

La sesizarea utilizatorilor, Elca S.A. Campina va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa solutioneze astfel de cazuri de infractiune.

Informatiile furnizate catre Elca S.A. Campina vor fi utilizate numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului Elca S.A. Campina, abonarea la newsletter etc.), conform legilor in vigoare, Elca S.A. Campina nu furnizeaza adresa de e-mail a utilizatorilor unor terti, nu incurajeaza spam-ul si nu face publice datele furnizate de utilizatorii sai, fara acordul explicit al acestora.

Elca S.A. Campina certifica faptul ca va respecta drepturile utilizatorilor, conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

Dreptul de a cere Elca S.A. Campina confirmarea prelucrarii sau nu a datelor personale ale utilizatorului, in mod gratuit;

Dreptul de a cere Elca S.A. Campina rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea, in mod gratuit, a datelor furnizate a caror prelucrare nu este conforma prevederilor si dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

Dreptul de a cere Elca S.A. Campina sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor personale ale utilizatorului;

Dreptul de a cere Elca S.A. Campina incetarea transmiterii mesajelor cu caracter promotional.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite prin e-mail de catre persoana inscrisa in baza de date, la adresa office@elca-socks.ro.

ELCA-SOCKS.RO utilizeaza masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii eronate a informatiilor care se afla sub controlul sau.

Elca S.A. Campina nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si a parolei sale.

Elca S.A. Campina nu poate fi facuta raspunzatoare in niciun fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate in scopul precizat in prezentul document.

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor elca-socks.ro, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre Elca S.A. Campina a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul elca-socks.ro vor fi considerate tentative de fraudare a site-ului elca-socks.ro si vor pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

Forta majora

Niciuna din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este cauzata de un eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe elca-socks.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti.

Fiind de acord cu acesti “Termeni si conditii de utilizare a site-ului ELCA-SOCKS.RO”, utilizatorul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

Politica de livrare si returnare a produselor

Livrarea produselor se efectueaza prin intermediul serviciilor de curierat, iar costurile implicate de acestea se regasesc in formularul de comanda, in cadrul caruia se realizeaza automat calculul costurilor in conformitate cu datele de livrare furnizate de catre utilizator.

Produsele achizitionate pot fi returnate in termen de 15 zile de la primirea coletului, fara a fi necesara justificarea acestei actiuni. Costurile privind transportul retur vor fi in sarcina utilizatorului.

Conditii de returnare:

Produsele vor fi returnate in ambalajele originale, cu toate accesoriile;

Produsele sa nu prezinte urme de uzura;

Transportul pentru retur va fi platit de catre utilizator si se va efectua prin aceleasi mijloace prin care a fost livrat initial.

Confidentialitate

Elca S.A. Campina, cu sediul social in: Prahova, Campina, Strada Pictor N. Grigorescu, nr.9, inregistrata la Oficiul Registrul Comertului sub numarul J29 /69 /1991, C.I.F.: RO1324480, avand contul nr RO88INGB0000999907211471, deschis la ING, in calitate de proprietar si administrator al site-ului www.elca-socks.ro, se angajeaza sa pastreze caracterul confidential al informatiei furnizate de catre utilizatori la momentul inregistrarii pe site. Datele cu caracter personal nu vor fi vandute, schimbate sau inchiriate catre terti. Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul utilizatorului catre institutiile abilitate conform prevederilor Legii 677/2001.

Orice informatie furnizata de utilizator in procesul de inregistrare va fi considerata si va reprezenta consimtamantul expres al acestuia ca datele sale personale sa fie folosite de Elca S.A. Campina in conformitate cu scopurile mentionate mai jos. Utilizatorii inregistrati pe site-ul www.elca-socks.ro pot solicita ca datele lor personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date prin accesarea link-ului de dezabonare disponibil in site.

In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001, Elca S.A. Campina implementeaza un „Regulament intern privind prelucrarile de date cu caracter personal”. Acest regulament specifica metode si tehnici de securitate, dar si politici interne si proceduri de lucru aplicabile salariatilor, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate.

Elca S.A. Campina foloseste datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:

  • pentru a factura si livra produsele pe care utilizatorul le-a achizitionat;
  • pentru a transmite oferte, mesaje publicitare si de marketing (in masura in care utilizatorul si-a exprimat acordul in acest sens in timpul procesului de inregistrare).

Conform dispozitiilor legale in vigoare, utilizatorii care sunt inregistrati in baza de date a site-ului www.viadellaspiga.ro beneficiaza de urmatoarele drepturi:

  • se pot informa asupra prelucrarii datelor personale;
  • pot confirma, o data pe an, faptul ca datele sunt sau nu prelucrate;
  • pot interveni asupra datelor personale;
  • se pot opune prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia datelor personale inscrise in formularul de inregistrare;
  • se pot adresa justitiei in cazul in care considera neconforma cu dispozitiile legale prelucrarea de date personale de catre  Elca S.A. Campina.

Elca S.A. Campina poate colecta si procesa urmatoarele date personale:

Elca S.A. Campina poate solicita informatii atunci cand utilizatorul se inscrie la oricare dintre concursurile sau promotiile oferite. In cazul in care utilizatorul contacteaza Elca S.A. Campina, acesta isi rezerva dreptul de a pastra o inregistrare a corespondentei;

Elca S.A. Campina poate solicita completarea unor chestionare care vor fi folosite in scop de cercetare, dar completarea acestora nu este obligatorie;

Detalii privind vizitarea site-ului, inclusiv dar fara a se limita la: date de trafic, date de localizare, weblogs si alte date de comunicare, indiferent daca acest lucru este necesar pentru scopurile proprii Elca S.A. Campina de facturare sau in alt mod, precum si resursele pe care utilizatorul le acceseaza.

Adresele IP si Cookie-uri:

Elca S.A. Campina poate colecta informatii despre computerul dvs., inclusiv adresa de IP utilizata, sistemul de operare si tipul de browser, in scopul administrarii sistemului si pentru raportarea de informatii pentru agentii de publicitate. Acestea sunt date statistice despre activitatea si obiceiurile de navigare ale utilizatorilor si prin ele nu se identifica niciun individ;

Elca S.A. Campina poate obtine informatii despre obiceiurile utilizatorilor de navigare pe internet in general, prin folosirea unui fisier „cookie” care este stocat pe hard disk-ul computerului utilizatorului. Cookie-urile contin informatii care sunt transferate pe hard-disk-ul computerului. Ele ajuta la imbunatatirea site-ului si pentru a oferi un serviciu mai bun si personalizat. Utilizatorii pot refuza accesarea de cookie-uri prin activarea setarii din browser-ul utilizat.